Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНай-вероятно ще има правителство и най-вероятно то ще

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНай-вероятно ще има правителство и най-вероятно то ще
Коментари Харесай

Райчев: ГЕРБ да се научат, че вече ще са една обикновена партия, иначе ще изчезнат както онова голямото СДС

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

" Най-вероятно ще има държавно управление и най-вероятно то ще е без съществено болшинство ". Това съобщи социологът Андрей Райчев в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

 

 Това ще е трета поредна промяна на Бойко Борисов. През 2013 година излязоха едни хора, че не могат да си заплащат тока, той си подаде оставката. Година и половина пристигна държавно управление на Орешарски. Те не се справяха и проведоха някакъв тип злополука. После Борисов отново се върна, вторият път слезе от власт напълно непринудено, когато заложи, че Цецка Цавеча ще стане президент. Народът го преизбра, върна го. В тази обстановка ли сме в този момент? Не. Този път ще има промяна на властта. ГЕРБ по табиет се държи като че ли м взимат нещо, което им се поставя по натурален метод. Борисов се държи като уникат. Перспективата им в този момент е да са естествена, елементарна партия, една от партиите. Сменяна е партията не поради неуспех, а тъй като им е пристигнало времето. Те приказват че или са те или злополука. Но не е по този начин. Това, което им следва е или да се научат, че са една от партиите, или да ичезнат. Съюз на демократичните сили да вземем за пример не съумя да го осъзнае и изчезна. Говоря за това огромното от преди години ", разяснява Райчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР